RegioBank. Uw bank dichtbij!

Al uw bankzaken goed geregeld bij RegioBank. Wij nemen de tijd en we zetten graag een stapje extra voor u. Bijvoorbeeld als u uitleg wenst over Internet Bankieren of het gebruik van onze Mobiel Bankieren app. RegioBank is een bank voor uw hele familie. En wij bieden onze financiële diensten aan onder één dak. Een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor uzelf, of bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor uw kind. En met JongWijs leert uw kind stapsgewijs omgaan met geld.

RegioBank al vier jaar op rij als beste beoordeeld!

In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond (juli 2020) onder 11.000 consumenten beoordeelden klanten RegioBank met een 9,4 voor algemene tevredenheid. Ook op de andere onderdelen werd RegioBank, al vier jaar op rij, als beste beoordeeld.

In het onderzoek van de Consumentenbond wordt het belang van persoonlijk klantcontact benadrukt. Hoewel de meeste klanten niet zo vaak contact met hun bank hebben, blijkt dat er toch regelmatig een kantoor bezocht wordt. Vaak voor een vraag of advies over een product, zoals een spaarrekening, hypotheek of verzekering.

Dát is precies de reden waarom wij met RegioBank werken en dat wij fysiek dichtbij u willen zitten.