Over Mooijman Assurantiën

Ons bedrijf is assurantie-intermediair, ook wel tussenpersoon genoemd. Wij bemiddelen bij de totstandkoming en voortzetting van verzekeringen bij nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen.

Naast advies en dienstverlening op het gebied van verzekeren, bent u ook voor advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en financiële planning bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om het afsluiten van uw eerste hypotheek of de vraag wanneer u kunt stoppen met werken, samen met u bekijken ze uw wensen en mogelijkheden zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij stellen ons graag op als een brede dienstverlener op het gebied van financiële producten. Omdat veel van deze producten op de toekomst gericht zijn, streven wij er naar voor een langere termijn een relatie met onze klanten te onderhouden. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid u juist ook van dienst te zijn als er na verloop van tijd iets wijzigt in uw situatie, zodat u altijd verzekerd bent van een oplossing die past bij uw persoonlijke situatie.

Wij voorkomen dat onze medewerkers door hun beloningen worden geprikkeld tot onzorgvuldig behandelen. Een zorgvuldige behandeling van uw belang staat bij ons voorop!

Samenwerking met KHB Assuradeuren

Mooijman Assurantiën werkt naast met de meeste in Nederland gevestigde verzekeringsmaatschappijen, nauw samen met KHB Assuradeuren. KHB Assuradeuren is gevolmachtigde van de volgende verzekeringsmaatschappijen:

  • Anker Insurance Company N.V.
  • ARAG SE
  • ASR Schadeverzekering N.V.
  • DAS Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringmaatschappij N.V.
  • Fatum General Insurance N.V.
  • Goudse Schadeverzekeringen N.V.
  • Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V.

Als gevolmachtigde treedt KHB Assuradeuren namens en voor rekening van deze verzekeringsmaatschappijen geheel zelfstandig op, sluit verzekeringsovereenkomsten en handelt ook schades af.

Onafhankelijk advies

Mooijman Assurantiën heeft geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering. Geen enkele financiële instelling, zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij, heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming.

De markt kent veel aanbieders van financiële producten en diensten. Wij werken met speciale vergelijkingsprogramma’s die het mogelijk maken om een objectieve analyse te maken van een groot deel van markt. Uit al deze aanbieders zullen wij een aanbod selecteren dat goed past bij uw persoonlijke wensen. Deze vergelijking maken wij op basis van een groot aantal factoren. Natuurlijk valt daar de hoogte van de premie onder. Maar ook de kwaliteit van de voorwaarden en de ervaring met de instelling hoe die zich opstelt indien een beroep wordt gedaan op een uitkering.

Omdat wij op deze wijze werken kunnen wij als een ongebonden, objectieve bemiddelaar voor u optreden.